Udskolingstur

Hele udskolingen 6.-9. klasse var på cykeltur til valbyparken. Alle klasserne var blandet på tværs af årgange. En super dag, med masser af grin, hygge og fællesskab.

Københavnsmestre

Onsdag d. 27. september 2017, kunne 6. klassespigerne løfte pokalen som Københavnske fodboldmestre, hvilket betyder DM i Odense i juni.Pigerne udviste kæmpe socialt og teknisk engagement, så alle blev en del af holdet; et hold, der på 6 kampe, endte med en målscore på 21-0.

Drengene måtte, trods hurtigt og fysik spil, desværre sande et nederlag, da vi mødte elitespillerne fra FCK. Men Hanssted fik pokalen med hjem og stort tillykke med titlen smiley

Lærerens dag

5. oktober er lærerens dag. Traditionen tro, havde skolebestyrelsen, i samarbejde med skolens forældre, arrangeret en fantastisk dag for lærerne.

Tak for en super dag, hvor lærerne blev fejretyes