Bevægelse i undervisningen

På Hanssted skole synes vi det er vigtigt at alle får bevæget sig i løbet af skoledagen. Bevægelse kan både være indenfor men også udenfor i skolegården og på de omkringliggende arealer. Vi har en bevægelsesvejleder, der jævnligt holder inspirationskurser for skolens lærere og vejleder dem i, hvad bevægelse også kan være.

Forældrene overtager skolen

Fredag d. 8. april, havde flere forældre revet en dag ud af kalenderen, for at overtage undervisningen, så lærere og pædagoger kunne tage afsted på pædagogisk dag, for at fordybe sig i pædagogik og faglighed. Skolen summede af aktivitet fra morgenstunden. Nogle skulle på bondegårdstur, andre skulle i H.C. Andersens fodspor. Nogle var på skolen og blev undervist af skuespillere, dyrlæger og andre spændende forældre. Andre var i Zoologisk have mens nogle af de store klasser besøgte Sex og samfund. Hvor er det fedt, og tak til de mange forældre, at det kunne lade sig gøre!

3. klasse og hjertet

3.u har arbejdet tværfagligt i natur/teknik, billedkunst og dansk med emnet "Blodets kredsløb og åndedrættet". Eleverne har læst fagtekster om emnet og set film. De har filtet modeller af hjertet, tegnet modeller af hjertet og dissekeret svinehjerter. Eleverne har brainstormet over, hvad de ved om relevante fagbegreber samt skrevet tekster om emnet. Alt dette har resulteret i en meget flot udstilling, der hænger så alle kan se det flotte arbejde.