Forældrene overtager skolen

Fredag d. 8. april, havde flere forældre revet en dag ud af kalenderen, for at overtage undervisningen, så lærere og pædagoger kunne tage afsted på pædagogisk dag, for at fordybe sig i pædagogik og faglighed. Skolen summede af aktivitet fra morgenstunden. Nogle skulle på bondegårdstur, andre skulle i H.C. Andersens fodspor. Nogle var på skolen og blev undervist af skuespillere, dyrlæger og andre spændende forældre. Andre var i Zoologisk have mens nogle af de store klasser besøgte Sex og samfund. Hvor er det fedt, og tak til de mange forældre, at det kunne lade sig gøre!

9. klassernes sidste skoledag

Fredag d. 27. maj, sagde de to 9. klasser, traditionen tro, farvel til resten af skolen med karamelkast, vandkamp og show i salen, for resten af skolen.

Det var en rigtig dejlig dag, med glade elever, højt solskin og masser af vand.

Lyse nætters aften

Onsdag d. 8. juni holdt vi traditionen tro, Lyse nætters aften.

Eleverne fra 0. klasse-2. klasse udstillede og solgte produkter fra de værksteder, de har arbejdet med i dagene op til lyse nætters aften, om emnet Burkino faso. Eleverne fra 3. og 4. klasse, underviste deres forældre i, hvordan det er at gå i skole i dag.

Derudover var der salg af kage og dejlig jordnøddesuppe. Alt overskud, 7799,- kr., er indbetalt til at støtte børns skolegang i Burkino Faso.

Tak til alle familier og lærere for en dejlig og hyggelig eftermiddag.